Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabı 12980
Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabı 12980
Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabı 12980
Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabı 12980
Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabı 12980

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabı 12980 (12980)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺478,99(KDV Dahil)

Skechers Summits Kadın Spor Ayakkabı 

Çarpıcı tasarım ve son teknolojilerinin mükemmel birleşiminden oluşan Skechers Summits Kadın spor ayakkabı modeli, iddialı bir görünüm ve etkileyici bir stil yansıtmayı başarıyor.

Göz Alıcı Detaylar ile Skechers Summits

İhtiyaçlarınıza uygun çok yönlü sportif stili ile birlikte her ortamda kullanabileceğimiz Skechers Summits Kadın spor ayakkabı, özel teknolojileri ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Günlük kullanım için ideal olan ayakkabı aynı zamanda yürüyüş ve koşu gibi aktivitelerde de rahatlıkla tercih edilebiliyor.

Ayakkabının üst yüzeyinde kullanılan pürüzsüz aksiyon deri ve örgü kumaş saya yapı, işlevsellik ve şıklığı bir arada sunmayı başarıyor. Yumuşaklık ve konfor hissini yaşatan bu özel doku sayesinde ayağınızın, ayakkabı içinde hava alması mümkün oluyor. Yan kısımda çarpıcı bir biçimde yer alan S logosu ile atletik bir tasarıma sahip olan kadın spor ayakkabı, dikkat çekmeyi başarıyor. Ayrıca dikiş detayları, ayağın yapısına uygun olacak şekilde tasarlanmış olup, kullanım kolaylığı sağlıyor. Hafif esnek şok emici orta taban yapısı ise esnek bir yastıklama görevi görüyor. Anti bakteriyel ve yürüyüş dinamiğine uygun olan ayakkabı bu özellikleri ile fark yaratıyor.

Memory Foam İç Taban Teknolojisi

NASA’nın bulduğu kimyasal bir materyal olan Memory Foam teknolojisi Skechers tarafından gün boyu rahat etmenizi sağlamak için ayakkabıların yapılarında kullanılıyor. Kullanıcıya darbeler ve ağırlık konusunda mükemmel konfor sağlayan bu teknoloji, her ayak yapısının formunu kolayca alabiliyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR